OKOUN PO ZNOJEMSKU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 1/2 okouna, 3 lžíce másla, 1/2 cibule nakrájená nadrobno, 250 g strouhanky, 125 g okurek nakrájené na malé kousky, 1/2 lžičky šalvěje, 75 ml bílého vína, 1 lžička nakládaných okurek nakrájených nadrobno, sůl, mletý pepř. POSTUP PŘÍPRAVY: Rybu omyjeme a osolíme. Na pánvi rozpálíme 4 lžíce másla a na něm osmahneme cibuli. Přidáme strouhanku, okurku, šalvěj, sladkokyselou okurku a polovinu vína, dobře promícháme a touto směsí rybu naplníme. Okouna ovážeme provázkem, položíme do vymazaného pekáče a pečeme v rozpálené troubě asi 30 minut. Občas podléváme máslem a vínem.

OKOUN PO ZNOJEMSKU OKOUN PO ZNOJEMSKU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1413 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz